Στα πλάσια της “media day” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη(6/10) στο ΟΑΚΑ, ο Βλαδίμηρος Γιανοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. O Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες, το δύσκολο πρόγραμμα του “τριφυλλιού” στο ξεκίνημα, αλλά και τον ρόλο του στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την φετινή χρονιά: “Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, δεν έχουμε παίξει ακόμα το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιους παίκτες. Το βασικό είναι να είμαστε καλά και να παραμείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Να μην μιλάμε πολύ και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο παρκέ”.

Για το “βαρύ” πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν: “Έχουμε κάνει ένα… ταξιδάκι στην Κίνα αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε την Πέμπτη θα υπάρχουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι είμαστε υγιείς κι έχουμε τους ρόλους μας. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής και σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, να δίνουμε “μάχη” με πάθος και συγκέντρωση”.

Για τον ρόλο του στο φετινό ρόστερ της ομάδας: “Εγώ μπορώ να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Δεν με νοιάζει αν θα παίζω στο “2”, στο “3” ή στο “4”, αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της”