Να μην αφήσει τη Μάλαγα να επιβάλει το δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση της Παρασκευής (08/01, 21:45) για την 2η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας, είναι αυτό που πρέπει πρωτίστως να κάνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Επιπλέον, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να υπερασπιστεί την έδρα του και να επιδιώξει κάποιες εκτός έδρας νίκες, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
 
«Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να μην επιβάλει το δικό της ρυθμό και αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο, ξέρουμε τι είδους παιχνιδιού παίζει. Ήταν μία σχετικά καλή αρχή, αν και δε φύγαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Από εκεί και πέρα τώρα ξέρουμε ότι τώρα είναι τα σοβαρά και σημαντικά παιχνίδια. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι μετρά, κάθε εντός έδρας νίκη σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Θέλουμε και μία ή δύο εκτός έδρας νίκες για να περάσουμε, αλλά από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι στο ΟΑΚΑ, είτε εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος ιάνκοβιτς.
 
Για τους παίκτες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ειδικά τον Τζάκσον που είναι σε φόρμα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».