Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε σήμερα (11/1) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την σύζυγο του Ιωάννα να υποδέχονται στην οικεία τους σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες βεβαίως οι γονείς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Παύλος και Δέσποινα, σύσσωμο το προσωπικό της ΚΑΕ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες των Νταμπλούχων, με μοναδικό απόντα τον Νίκο Παππά που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην πίτα υπήρχαν τέσσερα φλουριά, με μόλις ένα να καταλήγει σε παίκτη της ομάδας, με τον τυχερό να είναι ο Εστεμπάν Μπατίστα. Οι υπόλοιποι τυχεροί ήταν οι Αλβέρτης, η σύζυγος του Δημήτρη Διαμαντίδη, Βερίνα, η κόρη του προέδρου της ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου. 

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει και μόλις ο Ουρουγουανός κέρδισε το φλουρί είπε χαρακτηριστικά: ”Μπατίστα! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ακούγεται πως έκανε ένσταση ο Αγγελόπουλος, δεν πειράζει εδώ δεν περνάνε αυτά”, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια και χειροκρότηματα.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε υγεία σε όλους, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και το καλοκαίρι να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όπως έχει μάθει να κάνει κάθε σεζόν.