Κάποιες πρώτες κινήσεις δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί για το θέμα του νέου μπασκετικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τόνισε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα έχει συνάντηση την προσεχή Παρασκευή (18/12) με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να συζητήσουν το θέμα του νέου μπασκετικού γηπέδου της ομάδας

Ο Κώστας Μπακογιάννης επιβεβαίωσε έτσι τα σενάρια που μιλούσαν για το τετ α τετ των δυο ανδρών και τόνισε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τους μπασκετικούς πράσινους από την περασμένη εβδομάδα και θα χαρεί να τους συναντήσει την Παρασκευή.

Τα σενάρια που αναφέρουν ότι το τετ α τετ θα γίνει ανάμεσα στον Δήμαρχο της Αθήνας και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δείχνουν ότι ο Γιαννακόπουλος έχει ενεργοποιηθεί ξανά και θέλει να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια να μπει και η ομάδα μπάσκετ σε δικό της σπίτι στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού.

Από την άλλη και ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθεί να βάλει μπροστά το όλο θέμα και να βρεθεί λύση, κάτι που σίγουρα είναι καλό για το όλο εγχείρημα να αποκτήσει και η ομάδα μπάσκετ το δικό της γήπεδο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε για το όλο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης: «Έχω ζητήσει συνάντηση με την ΚΑΕ από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα χαρώ να τους συναντήσω την Παρασκευή».