Ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει αρκετά θέματα και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 87-77 στο ΟΑΚΑ σε φιλικό παιχνίδι. Ο συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαπλές, μίλησε για την εικόνα της ομάδας, αλλά και τα σημεία που πρέπει να διορθωθούν στο «τριφύλλι».

Ο Θανάσης Γιαπλές έκανε αναφορά και στο αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για να ριχτεί στην μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Τους «πράσινους», αλλά και την ΑΕΚ περιμένει το Super Cup στις 23 και 24/9 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (οι «πράσινοι» παίζουν με το Περιστέρι και η «Ένωση» με τον Προμηθέα στους δυο ημιτελικούς της διοργάνωσης).

Αναλυτικά ο Θανάσης Γιαπλές ανέφερε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Οι φιλικοί αγώνες είναι να για βγάζουμε συμπεράσματα, είτε για να δούμε τα καλά και να συνεχίσουμε να τα ακολουθούμε, είτε να παίρνουμε κάποια μαθήματα. Το σημερινό ήταν ένα ματς που μας βοήθησε και στους δύο τομείς εν όψει της συνέχειας. Είδαμε τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό».

Όσο για το αν πιστεύει πως το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί βελτιωμένο στο πρώτο ελληνικό Σούπερ Καπ, ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε: «Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί με ενέργεια, όπως πρέπει και έτοιμη για να δώσει το μάξιμουμ».