O Enes Kanter είναι… άρρωστος οπαδός του Παναθηναϊκού. Και δεν το λέμε εμείς αυτός, εκείνος το έχει πει πολλές φορές και το είπε άλλη μια σήμερα στο OPEN. Ο Τούρκος παίκτης του ΝΒΑ, μίλησε στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό για την παθολογική αγάπη που έχει με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την μεταγραφή (με μεσολάβησή του) του «κολλητού» του, Mario Hezonja, στο τριφύλλι και επανέλαβε ότι κάποια στιγμή ίσως ένας Kanter να παίξει στους πράσινους.

Ο Kanter έπαιξε ενεργό ρόλο στην μεταγραφή του Hezonja στον Παναθηναϊκό, καθώς «έψησε» τον Κροάτη να πάει στην ομάδα. Μια ομάδα βέβαια, με την οποία έχει τεράστια τρέλα και ο Hezonja, ο οποίος έχει πει πάρα πολλές φορές δημόσια ότι είναι.. άρρωστος Παναθηναϊκός.

Τον Τούρκο μάλιστα, ευχαρίστησε χθες για τον ρόλο του και ο Παναθηναϊκός με ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media, ενώ ο Kanter απάντησε ότι θα έκανε τα πάντα για τους Έλληνες αδελφούς του και είπε ότι ίσως κάποια στιγμή ένας Kanter είναι πιθανό να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Εννοούσε φυσικά αυτόν ή τον αδελφό του Kerem, που κάνει σπουδαία σεζόν φέτος στην Basket League με τον Κολοσσό.

Ο παίκτης του Portland μίλησε στο OPEN σήμερα για όλα αυτά και ανέφερε:

Για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Hezonja: «Αγαπώ την Ελλάδα και τα αδέρφια μου τους Έλληνες και θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς. Πρώτον, για το γεγονός ότι φιλοξενούν τους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία.

Φυσικά, είμαι και τεράστιος οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι μία από τις καλύτερες, ίσως η καλύτερη ομάδα της Euroleague και της Ευρώπης. Ο Mario (σ.σ.: Hezonja) ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ, θα του έλεγα πήγαινε και κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή κάποιος από τους Kanter στον Παναθηναϊκό: «Ίσως μια ημέρα να δείτε κάποιον Kanter να φορά την πράσινη φανέλα».

 

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY ENES KANTER ΣTO OPEN