Στα «χαρτιά» το αυριανό (8/5, 17:30) ματς του Παναθηναϊκού με την Κύμη στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική (26η) της κανονικής περιόδου της Basket League είναι πανεύκολο, καθώς τις δυο ομάδες χωρίζει… άβυσσος στο κομμάτι της δυναμικότητας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης όμως, ξεκαθάρισε μέσα από το blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι οι «πράσινοι» πρέπει να είναι σοβαροί ως το τέλος για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Την Τετάρτη υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ την Κύμη και θέλουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει για ακόμη ένα ματς.

Η Κύμη είναι μία ομάδα που το διάστημα της συμμετοχής της στην Α1 έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Τη φετινή σεζόν έχει παλέψει σκληρά για να παραμείνει στην κατηγορία και την Τετάρτη θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να τα καταφέρει.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του ματς προκειμένου να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτσι θέλουμε να παραμείνει εν όψει της έναρξης των πλέι οφ όπου θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή».