Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε στον 2ο αγώνα των play offs της Ευρωλίγκας και ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες του για πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Το κλίμα στα αποδυτήρια των «πρασίνων» ήταν βαρύ μετά την ήττα και το 0-2 από τους Τούρκους, με τον Κένι Γκάμπριελ να προσπαθεί με δηλώσεις του στο basketblog.gr να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του εν όψει του αγώνα της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη.

 

-Τι συνέβη και πιστεύεις ότι ήρθε η 2η συνεχόμενη ήττα; Τι ήταν αυτό που έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα;

Χάσαμε την συγκέντρωση μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό, δεν είχαμε τη συγκέντρωση που απαιτούσε ο αγώνας και ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

 

-Έχετε τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα στην Κωνσταντινούπολη, πιστεύεις ότι έχετε πιθανότητες να αντιστρέψετε την κατάσταση;

Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, δεν θα παίξουμε για να χάσουμε, θέλουμε να γυρίσουμε πίσω περήφανοι και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

 

-Θέλεις να πεις κάτι στον κόσμο που ήρθε και γέμισε το ΟΑΚΑ;

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, ξέρουμε ότι είναι σκληρό αυτό που συνέβη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους.