Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από έναν χρόνο, στον οποίο αγωνίστηκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Bucks και τους Thunder. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων” στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ των “πρασίνων” τόνισε ότι ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως συμπαίκτη τον αδερφό του Παναγιώτη.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Γιώργος θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό τον αδερφό του, Παναγιώτη γεγονός που τον ενθουσιάζει: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα και τον Παναγιώτη να παίξουμε μια μέρα μαζί στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε δουλειά με την πράσινη φανέλα, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό», σημείωσε.

Σχετικά με την εμπειρία του ΝΒΑ ο 23άχρονος γκαρντ/φόργουορντ επεσήμανε ότι: «Το ΝΒΑ αποτελούσε επίσης ένα όνειρο ζωής που κατάφερα να εκπληρώσω. Απολάμβανα την κάθε ημέρα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με βοήθησε πολύ στο να βελτιωθώ. Σίγουρα πλέον είμαι πιο έτοιμος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά ώστε να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις του Παναθηναϊκού».