Ο Δήμος της Αθήνας μίλησε σε ανακοίνωσή του για τα πεπραγμένα της συνάντησης του Δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το νέο μπασκετικό γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.

Ο Δήμος Αθηναίων τόνισε ότι κρατάει την δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου.

Από την άλλη τονίστηκε ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη και υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων.

Επίσης από τον Δήμο της πρωτεύουσας επισημάνθηκε ότι σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου και ότι κρίση πρέπει να γίνεται μέσα από τις πράξες και όχι από τα λόγια.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση από τον Δήμο Αθηναίων για την συνάντηση

«Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη. Υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων.

Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου.

Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας».