Η αποψινή νίκη επί της Μάλαγα (78-73) ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε τη σημασία της τελικής επικράτησης υπό τις συνθήκες που αυτή ήρθε, ενώ αναφερόμενος στον Ούκιτς υποστήριξε πως ο Κροάτης ποιντ γκαρντ αδίκησε τον εαυτό του.

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που τρέχει. Μας πίεσε στην ταχύτητα πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ήδη δώδεκα πόντους στον αιφνιδιασμό. Το δεύτερο πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι δίναμε δευτέρες επιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά όταν είχαμε τον Σοφό, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη μέσα από την άμυνα μας. Είναι μια σημαντική νίκη υπό τις συνθήκες που ήρθε, ειδικά μετά από τις συνεχόμενες ατυχίες των τελευταίων εβδομάδων, όπως αυτή του Διαμαντίδη“, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού για να συνεχίσει μιλώντας για τον τραυματισμό του αρχηγού των “πρασίνων”:

“Όταν τραυματίστηκε ο Δημήτρης χρειαζόταν το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά που αναπλήρωσαν το κενό του έκαναν ότι έπρεπε και με αυτό ανέβηκε και ο κόσμος. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του. Αύριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτό που γνωρίζουμε απλά είναι ότι πρόκειται για διάστρεμμα“.

Τέλος, αναφερόμενος στον Ούκιτς δήλωσε: “Εχει συνηθίσει διαφορετικά. Κάνει προσπάθεια. Σήμερα θεωρώ ότι δεν βοήθησε τον εαυτό του γιατί πήραμε το ταιμ άουτ για να βρούμε εύκολο καλάθι και δεν είδε το εύκολο καλάθι. Παίζει πιο πολύ με το ένστικτο. Θέλει να βελτιώσει αυτό το κομμάτι. Έκανε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Στο τέλος παρασύρθηκε και δεν πήρε τις αποφάσεις που έπρεπε μετά το ταιμ άουτ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί”.