Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα… βρήκε σκούρα απέναντι στον Κολοσσό και όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκηςδεν είχαμε ενέργεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια, κι αυτό αποτυπώνεται στα ριμπάουντ, σ’ έναν τομέα που είμαστε γενικά πολύ καλοί. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τις αλλαγές με τα κοντά σχήματα και ο Κολοσσός κόλλησε στο σκορ” και συνέχισε:

“Δεν λειτουργήσαμε καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Το παιχνίδι αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι“.

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Τζέισον Καπόνο τόνισε: “Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, λόγω και της αλλαγής προπονητή στον Κολοσσό αλλά και τους τραυματισμούς του. Δεν ξέραμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε και είχαμε προβλήματα με τα ύψη. Πολλές φορές περιφερειακοί παίκτες έπαιζαν μέσα στη ρακέτα. Αυτό μας αποσυντόνισε αρκετά.

Ο Κολοσσός έπαιξε με διάθεσή και ένταση. Εμείς πήραμε σε κάποιες στιγμές τα ριμπάουντ και κάναμε αιφνιδιασμούς. Πετύχαμε κάποια κρίσιμα τρίποντα και στο τέλος πήραμε τη νίκη”.