Η ώρα των ημιτελικών της Basket League ΟΠΑΠ έφτασε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αύριο (29/05, 18:15) υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και, παράλληλα, να δουν τους Ραμέλ Κάρι και Αρ Τι Γκουίν να εντάσσονται ακόμα καλύτερα στην “πράσινη” λειτουργία.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για το αυριανό παιχνίδι με τους “κυανέρυθρους” τονίζοντας: “Συνεχίζουμε στα play offs με τους ημιτελικούς και τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Είναι μια ομάδα που έχει νεανικότητα, που είναι αθλητική, έχει πολλά θετικά στοιχεία, τα οποία βασίζονται σε ένα ποσοστό στα νέα παιδιά που διαθέτει και έχει κατεύθυνση μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς. Είναι θετικό ότι ο Κάρι δείχνει να έχει ενσωματωθεί, ενώ και ο Γκουίν που ήρθε αργότερα προσπαθεί και αυτός καθημερινά με τη βοήθεια όλων. Ξεκινάμε με δύο αγώνες στην έδρα μας και θα θέλαμε και ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μας στο ΟΑΚΑ“.  

Από την πλευρά του, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς υποστήριξε: “Η σειρά των ημιτελικών απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι δύσκολη. Έχουν ποιότητα ως ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι μας έχουν νικήσει μια φορά. Δεν αποτελεί κίνητρο, περισσότερο προειδοποίηση. Θα είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί, αλλά αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις. Θα δώσουμε το 100%, γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή όταν βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου”.