Στον Παναθηναϊκό… αναμένουν στο ακουστικό τους την απάντηση του Νικ Καλάθη στην χρυσή πρόταση των 6.5 εκατ. ευρώ που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον παίκτη για νέο 3ετές συμβόλαιο. Οι πράσινοι, πάντως, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ. Ο 29χρονος γκαρντ αναμένεται να απαντήσει σύντομα και εκεί θα φανεί μια και καλή αν ο Παναθηναϊκός θα περάσει στην επόμενη μέρα έχοντας και πάλι τον Καλάθη ως ηγέτη, ή αν όλα θα αλλάξουν και η ομάδα θα πρέπει πια να ψάξει για νέο ηγέτη.

Για την ώρα, πάντως, όλα τα δεδομένα είναι θετικά και κάνουν το τριφύλλι να αισιοδοξεί. Ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, τα μυθικά λεφτά που του προσφέρει ο Γιαννακόπουλος είναι κοντά στις επιθυμίες του, ενώ εκείνος και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα.

Τετ α τετ Πασκουάλ – Γιαννακόπουλου

Με την υπόθεση Καλάθη ασχολήθηκαν και οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ οι οποίοι είχαν το πρώτο τους τετ α τετ μετά την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να βάλουν μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι δυο άνδρες έθεσαν επί τάπητος κάποια θέματα, αλλά ξεκαθαρίστηκε ότι το φλέγον ζήτημα είναι αυτή την στιγμή η παραμονή του Καλάθη. Ετσι πριν απαντήσει ο Καλάθης αν θα μείνει ή όχι οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού θα πρέπει να περιμένουν.