Το δημοσίευμα του Αμερικανού δημοσιογράφου Peter Vecsey που ανέφερε ως αποκάλυψη ότι το Κλίβελαντ «φλερτάρει» τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο και μάλιστα ο 66χρονος κόουτς είχε ήδη επαφές με τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς Dan Gilbert για να αναλάβει το Κλίβελαντ, έκανε γρήγορα τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ και έφτασε και ως την Ελλάδα. Φαίνεται όμως, ότι τίποτα απ’ όσα ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Peter Vecsey δεν ισχύσει. Οι Καβαλίερς φαίνεται να διαψεύδουν το όλο θέμα και να λένε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ρικ Πιτίνο και ουδέποτε έγινε επαφή του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς με τον προπονητή του τριφυλλιού.

Το όλο θέμα διέψευσε η ιστοσελίδα cleveland.com. Σύμφωνα με το σάιτ πηγές των Καβαλίερς ανέφεραν ότι δεν ισχύει το παραμικρό και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα Πιτίνο στην ομάδα του ΝΒΑ.

Το cleveland.com ανέφερε ότι επικοινώνησε με πηγές από τους Καβαλίερς και η απάντησή τους ήταν ξεκάθαρη, καθώς από την ομάδα του ΝΒΑ τονίστηκε με σαφή τρόπο ότι δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον ούτε έγινε ποτέ συζήτηση με τον 66χρονο προπονητών των πράσινων.

Οι Καβαλίερς ανέφεραν: «Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον Πιτίνο και τον Dan (Gilbert) ή οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο του οργανισμού»!