Έντονα παράπονα από τη διαιτησία της πρώτης αναμέτρησης της τελικής σειράς με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η «πράσινη» ΚΑΕ, μάλιστα, φρόντισε να κοινοποιήσει βίντεο, με το οποίο θέλει να δώσει υπόσταση στην κατά τη γνώμη της εύνοια που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στον εν λόγω αγώνα. Η ίδια, προειδοποίησε με το δικό της τρόπο, πως θα προβεί σε ανάλογες πράξεις αν πιστέψει πως υπάρχουν ανάλογα συμβάντα.

Αναλυτικά:

«Μετά την «κλασική» απόπειρα ορισμένων ΜΜΕ να «θυματοποιήσουν» τον Ολυμπιακό, καλούμε τους φίλους του μπάσκετ να δουν το παρακάτω βίντεο.

Δεν στοχοποιούμε κανέναν. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Άλλωστε στη συνάντηση του Σαββάτου (6/6) υπήρξε δέσμευση ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι στη σειρά των τελικών.

Αυτό αποτελεί πάγια αρχή μας και όλη μας η στρατηγική κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, όμως δεν πρόκειται να μείνουμε αδρανείς απέναντι σε απόπειρες διαστρέβλωσης της αλήθειας και δημιουργίας εντυπώσεων ενόψει της συνέχειας της σειράς των τελικών».