Την απόκτηση του Τζέισον Καπόνο ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα προσγειωθεί στη χώρα μας το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Παράλληλα, όμως, μίλησε και για τις προσπάθειες που κάνει η “πράσινη” ΚΑΕ για να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα.

“Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η διοίκηση είναι εδώ για να κάνει αυτό που πρέπει. Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα υπάρχει ένας άνθρωπος να βάζει τα λεφτά του για να υπάρξει συνέχεια στην ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε υποδείξει για το ποιος είναι καλύτερος. Το να κάνουμε κριτική και να λέμε ότι η διοίκηση δεν βοηθά την ομάδα είναι άδικο! Αυτή τη λέξη πρέπει να χρησιμοποιήσω. Γιατί κάποιος βάζει πολλά λεφτά από την τσέπη του. Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας δεν μου αρέσει.

Είμαι 21 χρόνια στην ομάδα και έχω γευτεί πολλές χαρές. Θέλω αλλαγή του Διαμαντίδη να είναι ο Ναβάρο και ο Φερνάντεθ. Θέλω αυτή η ομάδα να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ των πολλών εκατομμυρίων  και να την κοντράρει. Να διεκδικήσει τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ και συνέχισε: “Δεν υπάρχουν πια αυτά τα πράγματα. Και νομίζω ότι δεν θα ξανά υπάρξουν στην Ευρώπη. Ακόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει τόσο υψηλό μπάτζετ δεν έχει το ρόστερ που είχαμε εμείς στο παρελθόν. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο”.

Όσο για τον Τζέισον Καπόνο; “Ναι! Πήραμε τον Καπόνο. Αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή”, για να καταλήξει λέγοντας: “Είναι φυσιολογικό να κερδίζει ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μη φυσιολογικό είναι το αντίθετο. Πρέπει, όμως, να ξέρουμε την πραγματικότητα. Δεν είμαι ενθουσιασμένος από αυτή τη νίκη. Δε νιώθω καλύτερα. Μόνο βαθμολογικά νιώθω καλύτερα γιατί ήταν μία πολύ καλή νίκη σε συνδυασμό με τη νίκη της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Για μένα είναι φυσιολογικό το αποψινό αποτέλεσμα“.