Ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του και ορεξάτος για συνέχεια της σκληρής δουλειάς παρουσιάστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα του αγώνα, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία των Διαμαντίδη – Ούκιτς.

“Το πρώτο ημίχρονο όπως είχαμε πει δοκιμάσαμε κομμάτια της άμυνάς μας, τα οποία θέλουμε να δούμε και δεν παίζουμε πάνω στα στοιχεία του αντιπάλου. Είναι περισσότερο για να προπονηθούμε εμείς, να τα δούμε στο βίντεο και να τα βελτιώσουμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε πιο δυνατά στην άμυνα και παίξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του “Άρτζι”, ο οποίος συνέχισε:

Είχε διττό χαρακτήρα το παιχνίδι για εμάς. Δοκιμάσαμε κομμάτια της άμυνας στο πρώτο και είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με την εικόνα. Είχαμε περισσότερη διάθεση στο δεύτερο. Όταν η άμυνα αρχίζει και σου βγαίνει, γίνεσαι και πιο επιθετικός. Είναι κάποια κομμάτια που πρέπει να δούμε και να βελτιωθούμε. Είχαμε πει και στα παιδιά ότι με το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο θα δούμε κάποια πράγματα”, ενώ σε ό, αφορά τη συνεργασία Ούκιτς – Διαμαντίδη τόνισε:

“Κι εμείς ακόμη κι αυτοί οι ίδιοι βλέπουμε τις λεπτομέρειες αρκετών παικτών, που τους αρέσει να παίζουν αριστερά ή δεξιά, τι είναι αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Ο Ούκιτς είναι μαζί μας πέντε μέρες δεν ξέρει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών ακόμη. Αν σουτάρει κάποιος, ή προτιμά να πηγαίνει για ντράιβ, αν πιάνει την μπάλα ο ψηλός ή όχι, αν την πιάνει ψηλά ή χαμηλά…

Είμαστε πολύ φορτωμένοι σε ότι αφορά τα πόδια των παικτών για παράδειγμα. Θα πρέπει να αποφορτίζονται σιγά σιγά, γιατί έρχονται οι αγώνες οι επίσημοι. Αύριο έχουμε ρεπό και από Τρίτη δουλεύουμε πια για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Σοφοκλής είχε ένα μυικό σπασμό και ο Κίτσεν γύρισε λίγο το χέρι του σε κάποια φάση που έπεσε κάτω. Και μας έβγαλαν έξω από το πλάνο τα γρήγορα τρία φάουλ του Άρμστρονγκ. Εκεί έπαιξε ο Τσαρτσαρής πεντάρι και μας βοήθησε και ο Σκορδίλης”.