Τέλος σε μία καριέρα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς τίτλους και φυσικά… από την καταξίωση μέσα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό έβαλε και επίσημα σήμερα ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο βετεράνος, πλέον, φόργουορντ/σέντερ είπε “αντίο” στη δράση στην “πράσινη” φιέστα με τους περίπου δεκαπέντε χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού να τον αποθεώνουν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Η αποψινή φιέστα είναι εν πολλοίς αφιερωμένη και στον αγαπημένο “Τσάρτσα” της “πράσινης” εξέδρας. Έτσι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε παρά να τον τιμήσει, όπως του αρμόζει άλλωστε. Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στα κατορθώματά του με τη φανέλα του τριφυλλιού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον βράβευσε για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής -φανερά συγκινημένος- είπε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του: “Περάσαμε έντεκα χρόνια με πολλές χαρές και λίγες λύπες. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά κυρίως για τη στήριξη την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι του Παναθηναϊκού. Θα είστε πάντα η οικογένειά μου“.

Πέραν, όμως, του προέδρου της ΚΑΕ, και η “Θύρα 13” τίμησε τον Κώστα Τσαρτσαρή για τα όσα (πολλά) προσέφερε στον Παναθηναϊκό.

Μετά την απονομή του τίτλου, ο “Τσάρτσα” ανέβηκε στα επίσημα προκειμένου για να χαιρετήσει τόσο τον Θανάση όσο και τον Παύλο Γιαννακόπουλο.