Η καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην άμυνα στην αποψινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (81-55), αλλά και τα λίγα λάθη στα οποία υπέπεσε δεν θα μπορούσαν παρά να αφήσουν ικανοποιημένο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι, όμως, προβληματισμένος λόγω του τραυματισμού του Στεφάν Λάσμε καθώς ο Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να μην αγωνιστεί στη συνέχεια.

“Ήταν σχεδόν το ίδιο παιχνίδι με το προηγούμενο, μόνο που εμείς δεν μπήκαμε τόσο δυνατά. Ήταν κάτι αναμενόμενο, το είχαμε συζητήσει με τους άλλους προπονητές. Πιστεύω πως στο εικοσάλεπτο από το 10′ μέχρι το 30′ ήμασταν καταιγιστικοί, παρά το γεγονός πως δεν είχαμε πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση. Από εκεί και πέρα κάναμε συντήρηση χρόνου. Είμαστε ευχαριστημένοι που κάναμε λίγα λάθη, είχαμε ομαδικό πνεύμα. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλή πορεία όλη τη χρονιά”, δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Στεφάν Λάσμε κατέληξε: “Τον πόνεσε ο αχίλλειός του. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Γι αυτό θα σας ενημερώσει το ιατρικό επιτελείo”.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: “Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο γιατί είναι μία σκληρή ομάδα, κάτι το οποίο απέδειξε στο πρώτο ημίχρονο όταν πάλευε για κάθε μπάλα. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε τι πρέπει να φτιάξουμε στο παιχνίδι μας και βγήκαμε στην επανάληψη όντας καλύτεροι“.