Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για το τριφύλλι. Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Δραμινούς, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι πέρα για πέρα κατατοπιστική αναφορικά με την αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο από την ομάδα.

“Το πιο σημαντικό γεγονός των τελευταίων ημερών είναι ο θάνατος του Γιώργου Κολοκυθά. Το ελληνικό μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός είναι πιο φτωχοί. Είχε αρχές που εκλείπουν στις μέρες μας”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των “πρασίνων” αναφορικά με τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Κολoκυθά και συνέχισε:

“Όσον αφορά στο παιχνίδι, έγινε κάτω από ιδιαίτερες καταστάσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με των απουσιών των δύο πόιντ γκαρντ μας. Πρώτο μας μέλημα ήταν να μην ταλαιπωρηθούν ο Διαμαντίδης με τον Ούκιτς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές”.

Mετά από ερώτηση για την αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο, ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε: “Έχει βγάλει ανακοίνωση η ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, αλλά από εκεί και πέρα πάνω απ όλους είναι η ομάδα. Πήρε μια απόφαση και προχωράμε. Γνώριζα το θέμα. Είχα μιλήσει μαζί του. Αυτά είναι μεταξύ μας”, και κατέληξε: “Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε μεταγραφή. Θα τα δούμε όλα από αύριο”.

Ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος πρόσθεσε: “Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Γιώργου Κολοκυθά. Όσον αφορά στον αγώνα, ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά. Δεν είχαμε ενέργεια στην άμυνα, έτσι η Δράμα έμεινε κοντά στο σκορ. Στην επανάληψη ανεβάσαμε ρυθμούς, πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη”.