Ο Στέφαν Λάσμε έχει βάλει σκοπό να παίξει στο ΝΒΑ (και καλά κάνει). Μοιάζει να είναι δύσκολο, όσο και παράτολμο το εγχείρημά του, οι πιθανότητες επιτυχίες είναι περιορισμένες (ποτέ μην λες ποτέ), όμως ο σέντερ από την Γκαμπόν θα εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο, ακόμα και με κίνδυνο να χάσει πολύ καλές δουλειές, όπως αυτή που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε βρει στο πρόσωπο του Λάσμε στοιχεία που τον έκαναν να περιμένει περισσότερο απ’ όσο επιτρέπει η λογική και το όνομα του Παναθηναϊκού, όμως η υπομονή εξαντλήθηκε και η περίπτωση εγκαταλείπεται.

Οι “πράσινοι” δεν βιάζονται, καθώς έχουν συναρμολογήσει το μεγαλύτερο μέρος του παζλ. Θα ανακοινωθεί, λογικά, ο Χάρης Γιαννόπουλος μέχρι τις 13 του μήνα, οπότε και θα συγκεντρωθεί η ομάδα, ενδεχομένως να υπάρξει κίνηση για άλλον έναν Έλληνα παίκτη μέχρι τότε και… βλέπουμε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει τρεις θέσεις ξένων (Αμερικανών) κενές, όμως δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί. Με Ούκιτς, Μασιούλις, Πάνκο, μπορεί να περιμένει μέχρι να… πέσουν οι τιμές, να προχωρήσουν τα κοψίματα, ακόμα και ως το τέλος του μήνα.

Άλλωστε, το πρωτάθλημα αργεί ακόμα, θα υπάρξουν έτσι κι αλλιώς παίκτες της πρώτης ομάδας που για διαφορετικούς λόγους δεν θα είναι στην προετοιμασία, οπότε ο κόουτς του “τριφυλλιού θα περιμένει μέχρι να βρει τους κατάλληλους…