Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (19/2) την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς με την Χίμκι (22/2 στο ΟΑΚΑ) για την Ευρωλίγκα χωρίς τους δυο βασικούς γκαρντ του, Νικ Καλάθη και Κιθ Λάνγκφορντ. Οι δυο παίκτες δεν έχουν τίποτα. Απλά ο προπονητής του τριφυλλιού Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να τους δώσει μια ανάσα και έτσι αμφότεροι έμειναν εκτός της προπόνησης για να ξεκουραστούν. Ο Λάνγκφορντ έχει αφήσει πια οριστικά πίσω του το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, ενώ ο Καλάθης είχε τελευταία ένα θέμα στο πέλμα, αλλά το έχει ξεπεράσει πλέον.

Πέρα από τους δυο πράσινους γκαρντ «εκτός» της προπόνησης ήταν φυσικά και οι Νίκος Παππάς (χάνει την σεζόν μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που έχει υποστεί) και Ματ Λοτζέσκι (είχε υποστεί θλάση).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

«Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (19/2) το μεσημέρι η προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Khimki Moscow Region για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague (22/2, 21.00). Πέραν των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, εκτός προπόνησης έμειναν και οι Νικ Καλάθης και Κιθ Λάνγκφορντ για λόγους ξεκούρασης».