Έναν πονοκέφαλο, αλλά «ελαφρύ» έχει ο Ρικ Πιτίνο ενόψει της συνέχειας που περιμένει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Basket League. Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είχε στην διάθεσή του στην σημερινή προπόνηση τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού πήγε μεν στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν προπονήθηκε κανονικά.

Ο παίκτης του τριφυλλιού ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν γυμνάστηκε με την ομάδα. Εκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ακολούθησε και ειδική θεραπευτική αγωγή. Αιτία ήταν ένα διάστρεμμα που έχει υποστεί ο Κιθ Λάνγκφορντ στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και έτσι δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Ο τραυματισμός του παίκτη του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν προκαλεί καμία ανησυχία στον προπονητή της ομάδας Ρικ Πιτίνο. Το διάστρεμμα που έχει υποστεί ο Κιθ Λάνγφορντ είναι ελαφρύ. Ετσι τις αμέσως επόμενες μέρες  ο Αμερικανός γκαρντ των πράσίνων θα ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις και θα είναι στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τους αγώνες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του γκαρντ της ομάδας, Κιθ Λάνγκφορντ:

 «Θεραπεία και ατομικό ο Λάνγκφορντ

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε σήμερα (24/5) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της συνέχειας των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League. Θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κιθ Λάνγκφορντ καθώς ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού».