Το στοιχειό των τραυματισμών και τον προβλημάτων που έχει χτυπήσει τον τελευταίο καιρό τον Παναθηναϊκό όχι απλά κάνει θραύση, αλλά έχει και… αδυναμία στην θέση «3» της ομάδας και άφησε το τριφύλλι χωρίς «3άρι» στο σημερινό (10/12) παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο μόνος κλασικός σμολ φόργουορντ που είχε απομείνει στον Τσάβι Πασκουάλ ήταν ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός, όμως, χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Οσο για τα άλλα πράσινα «3άρια», ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που έχει στον δεξιό καρπό και έτσι παραμένει «νοκ αουτ». Σαν να μην έφτανε αυτό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη έναν μυικό σπασμό στην μέση και έτσι έμεινε στα «πιτς». Το γλυκό ήρθε κι έδεσε φυσικά με τον Λοτζέσκι.

Αυτό που ενδιαφέρει βέβαια κάπως περισσότερο τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι να έχει τους τρεις παίκτες στην διάθεσή του στο ματς της Πασρσκευής (14/12, 21:30) στο ΟΑΚΑ με τη Νταρουσάφακα για την Ευρωλίγκα.

Οι Αντετοκούνμπο, Λοτζέσκι αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα, καθώς δεν έχουν κάτι σοβαρό, ενώ πολλές ελπίδες να παίξει (το πιο πιθανό είναι να παίξει) έχει και ο Παπαπέτρου.