Λίγες μόλις μέρες απομένουν για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης για τη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας και όλοι πλέον περιμένουν τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο ισχυρών ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης το παρόν έδωσαν περίπου 300 φίλοι του “τριφυλλιού”, οι οποίοι είχαν συνομιλία τόσο με τους παίκτες όσο και με τον Τσάβι Πασκουάλ, τους οποίους και εμψύχωσαν ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να πουν και την άποψη τους σχετικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες μετά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη διοίκηση της Ευρωλίγκας.

Χαρακτηριστικά στη συζήτηση που είχαν με τους παίκτες είπαν:

«Είμαστε δίπλα σας ό,τι και να γίνει. Να το ξέρετε. Και εμείς γνωρίζουμε ότι μπορείτε να προκριθείτε. Να είστε σίγουροι ότι την Τρίτη και την Πέμπτη το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά, θα είναι όπως πρέπει για να σας δώσει ώθηση να πάρουμε τις νίκες»

Για τη στάση της Ευρωλίγκας έναντι του Παναθηναϊκού: «Ξέρουμε τι συμβαίνει με την Ευρωλίγκα. Ακόμη κι έτσι όμως μπορούμε να περάσουμε στο final 4 και να πάμε να το πάρουμε. Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλα δίπλα σας»

Στον Τσάβι Πασκουάλ είπαν: «Είμαστε υπερήφανοι για εσένα. Που είσαι προπονητής μας και για τις δηλώσεις που έχεις κάνει που αρμόζουν σε έναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού».