Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει την αγορά με σκοπό να καλύψει το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς και να πλαισιωθεί ο Νικ Καλάθης στη θέση του playmaker.

Δύο νέα ονόματα βγήκαν στο προσκήνιο και φαίνεται ότι ενδιαφέρουν τους «πράσινους». Το πρώτο όνομα σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ιγκάθιο Οχέδα,  είναι ο Τζος Ακονιόν ο οποίος χθες (6/11) έμεινε ελεύθερος από την Σάσκι Μπασκόνια όπου είχε πάει για να καλύψει για λίγο καιρό το κενό του Ροντρίγκο Μπομπουά. Έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ ως συμπαίκτης του Ντιρκ Νοβίτσκι με την φανέλα των Ντάλας Μάβερικς τη σεζόν 2012/13. Επίσης πέρυσι πέρασε για λίγο καιρό από την Σάσαρι όπου είχε 14,9 πόντους και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο. 

Το δεύτερο όνομα που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκο σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, είναι ο 31χρονος Μεξικανός διεθνής γκαρντ, Πολ Στολ ο οποίος έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται αποκλειστικά στη θέση «1». Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του το έχει περάσει σε ομάδες της χώρας του, ενώ το 2012 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στη Μακάμπι Χάιφα. Από το 2015 φοράει τη φανέλα της Αβοντόρ με την οποία είχε στο Eurocup κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 7,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ, 2,1 κλεψίματα και 3,4 λάθη. Πλέον είναι ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά. Πάντως πάντα συνεχίζει να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος Κροάτης γκαρντ της Φουνελαμπράδα, Μάρκο Πόποβιτς.