Ο Nemanja Nedovic… ξανάνιωσε στον Παναθηναϊκό. Βρήκε χώρο, βρήκε χρόνο, έπαιξε στον ρόλο του ηγέτη, που φαίνεται ό,τι ήθελε όσο τίποτα, οι τραυματισμοί δεν του χτύπησαν την πόρτα και έτσι ο Σέρβος αναγεννήθηκε και κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στο παρκέ, δείχνοντας ως τώρα ότι έχει ένα κάνει εντυπωσιακό restart στην καριέρα του.

Μοιραία, λοιπόν, το… ξανάνιωμα του 29χρονου γκαρντ έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, που έχουν βάλει στο μάτι τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τον Nedovic καλοβλέπουν Real και Fenerbahce.

O Ιταλός δημοσιογράφος, Matteo Andreani, ανέφερε σε ποστ που έκανε ότι ο Σέρβος είναι ένα από τα «καυτά ονόματα» της επόμενης σεζόν. Ο Andreani τόνιζε στη συνέχεια ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλο και δυνατό ενδιαφέρον  για τον Nedovic από Fenerbahçe και Real Madrid.

Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι δυο ομάδες ρωτάνε πληροφορίες για τον 29χρονο γκαρντ του τριφυλλιού.

Δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα σενάρια αυτά. Ξέρουμε όμως, ότι ο Σέρβος έχει… αναστηθεί για τα καλά φέτος. O Nedovic έχει παίξει σε 10 ματς με το τριφύλλι στην Euroleague και έχει μέσο όρο 16,7 πόντους (με 51,8% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ, 0,8 κλεψίματα

Στην Basket League o Nedovic έχει παίξει πάλι σε 10 ματς και έχει μέσο όρο 14,8 πόντους (με το μυθικό 55,93% στα τρίποντα και το σούπερ 57,7% στα δίποντα), 1,4 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ.