Ένα «πουλέν» του Αΐτο Ρενέσες έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, στην αναζήτηση του πλέι μέικερ που επιθυμεί ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο λόγος γίνεται για τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος αναδείχθηκε από τον Ισπανό προπονητή, στην κοινή τους παρουσία στην Γκραν Κανάρια, με την αξία του να έχει αρχίσει να εκτιμάται από ολοένα μεγαλύτερους συλλόγους στη Γηραιά Ήπειρο.

Μία από αυτές τις ομάδες, είναι και οι «πράσινοι», στους οποίους έχει προταθεί ο 23χρονος Καναδός, ο οποίος στην φετινή σεζόν, ήταν από τους καταλύτες στην προσπάθεια της Γκραν Κανάρια να φτάσει εκ νέου στον τελικό του Eurocup, με την ομάδα να μην φτάνει εκεί για ένα μόλις καλάθι στο δεύτερο ημιτελικό με τη Γαλατάσαραϊ, ενώ ταυτόχρονα είχε καταφέρει να φτάσει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας, αποκλεισθείσα από τη Λαμποράλ Κούτσα στην προημιτελική σειρά. Ταυτόχρονα με τις σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας των Καναρίων Νήσων, ο κόουτς Ρενέσες είχε την ευκαιρία να ανεβάσει «χρηματιστηριακά» μερικούς παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Πάνγκος.

Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού, παραμένει ασφαλώς ο Ντοντέι Ντρέιπερ, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη, περιέχοντας όλο το «πακέτο» για το παιχνίδι που θέλει ο Έλληνας προπονητής. Παράλληλα, όμως, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» οφείλουν να ελέγχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών στην ίδια θέση και ο Πάνγκος είναι από εκείνες που εξετάζονται, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει περαιτέρω κίνηση. Η απόκτηση και των δύο θα ήταν ένα σενάριο μάλλον μη επιθυμητό, αφού ταυτόχρονα στη θέση «1» αγωνίζονται ο Νικ Καλάθης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, πράγμα που σημαίνει ότι κίνηση για τον Πάνγκος μπορεί να μπορούσε να γίνει, αν δεν προχωρούσε το θέμα του Ντρέιπερ.

Ο απόφοιτος και μάλιστα «θρύλος» για πολλούς στο Πανεπιστήμιο της Γκονζάγκα (στην τελευταία του χρονιά στο NCAA πέτυχε 13.6 πόντους με 40.1% τρίποντα, 3.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα), που δεν κατάφερε να επιλεγεί στο περσινό draft του ΝΒΑ, κατέγραψε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν ως επαγγελματίας αθλητής, έχοντας κατά μέσο όρο 11.9 πόντους με το τρομερό ποσοστό 51.2% στα τρίποντα, καθώς και 4.8 ασίστ σε 23:53 λεπτά συμμετοχής στο Eurocup, ενώ στην ACB σημείωσε αντίστοιχα 10.8 πόντους με 38% στα τρίποντα, 4.5 ασίστ και 0.8 κλεψίματα, σε 23 λεπτά συμμετοχής.