Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 «επισκέφθηκε» το ΟΑΚΑ στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι εκπρόσωποι του Οργανωμένου Συνδέσμου οπαδών της ομάδας μίλησαν στους παίκτες και τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Οι «πράσινοι» οπαδοί τόνισαν στους μπασκετιμπολίστες της ομάδας ότι τους στηρίζουν, αλλά τους ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να σοβαρευτούν και να σέβονται την φανέλα που φοράνε.

Οι πράσινοι οπαδοί είπαν μεταξύ άλλων στους παίκτες: «Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε».

Οι οπαδοί δεν είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Βόβορα. Ο 43χρονος κόουτς είχε πάει νωρίτερα στο γήπεδο. Όχι, βέβαια, για να προπονήσει την ομάδα, καθώς το «διαζύγιο» είχε ήδη αποφασιστεί και μάλιστα προ ολίγου πήρε και επίσημη μορφή, καθώς η ομάδα «αποχαιρέτησε» τον Βόβορα.

Ο τέως πράσινος κόουτς πήγε στο γήπεδο για να «αποχαιρετήσει» τους παίκτες του.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των άμεσων συνεργατών του Βόβορα, Θανάση Γιαπλέ και Κώστα Χαραλαμπίδη.

Με την σημερινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός μπήκε έστω και εν μέσω θύελλας μετά την ήττα σοκ από το Λαύριο και το «τέλος» του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία, στον ρυθμό της μάχης της Πέμπτης (7/1) με την Zenit.

H ομάδα ψάχνει ήδη τον διάδοχο του Βόβορα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να παίζει «δυνατά» αν και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.