Αν για κάθε παίκτη που έβγαινε (έστω και προσωρινά) στα… πιτς, η “πράσινη” διοίκηση έβαζε 100 ευρώ σε έναν κουμπαρά, θα μαζεύονταν τα χρήματα για την επόμενη μεταγραφική κίνηση.

Εντάξει, είμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά κι αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό υπερβολικό είναι. Μετά τον Κώστα Τσαρτσαρή που βγήκε εκτός μάχης λόγω διαστρέμματος, τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο του μηριαίου, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ο δυναμικός σέντερ είχε υποβληθεί σε ένεση στη μέση, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ. Φαίνεται πως το πρόβλημα επηρέασε τον τρόπο που πατούσε και κόντρα στον ΚΑΟΔ ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα, οι οποίες μπορεί να του στερήσουν τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Καντού, αν και ο Σοφοκλής έχει δείξει ότι αντέχει στον πόνο.

Αν συνυπολογίσετε πως από την αρχή της περιόδου υπήρξαν κι άλλα προβλήματα τραυματισμών (Κίτσεν, Τσαρτσαρής), δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε ότι στον Παναθηναϊκό επιβάλλεται να γίνει επειγόντως… αγιασμός.