O Tyrese Rice θυμήθηκε μέσα από τα social media το μυθικό ρεσιτάλ του με τους 41 πόντους που έβαλε πέρσι με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό και στην κουβέντα μπήκε και τότε συμπαίκτης του στο τριφύλλι, ο Νικ Καλάθης που του έριξε επική ατάκα.

Ο 33χρονος Αμερικανός είχε κάνει… διαστημικό ματς πέρσι με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2019 όταν οι πράσινοι υποδέχτηκαν τους ερυθρόλευκους στην 12η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 99-93 στην παράταση με τον Rice να κάνει μυθικά πράγματα στο παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πετύχει 41 πόντους με 7/7 βολές, 5/7 δίποντα και 8/16 τρίποντα! Ο 33χρονος παίκτης είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, και 1 μόλις λάθος σε 30΄.13΄΄ και έφτασε τους 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Rice έφερε την εμφάνισή του εκείνη στην μνήμη του σήμερα και έγραψε στην σελίδα του στο Twitter: «Δεν το είχα καταλάβει, αλλά στο παιχνίδι που είχα 41 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν σκόραρα στην τρίτη περίοδο. Είχα 18 στο πρώτο ημίχρονο».

Την… παρατήρηση του Rice για την 3η περίοδο δεν άφησε ασχολίαστη ο τότε συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έριξε επική ατάκα στο σχόλιο που έκανε.

Ο τέως παίκτης του τριφυλλιού και νυν της Barcelona έγραψε στο σχόλιό του: «Πες στον καταραμένο ποιντ γκαρντ να σου δίνει περισσότερο τη μπάλα»!

 

H ΜΥΘΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ TYRESE RICE ME TOYΣ 41 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

 

 

Ο ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ RICE-ΚΑΛΑΘΗ