Η είδηση είχε πέσει σαν βόμβα τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Tyrese Rice είχε αποκαλύψει τότε σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Boston Herald» ότι σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει το μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν δείχνει να έχει αλλάξει άποψη και επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αυτό το καλοκαίρι μόλις στα 33 του χρόνια.

Ο φίλος του ο Mike James, τον… θυμήθηκε προχθές. Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της CSKA έστειλε χρόνια πολλά μέσω του twitter στον Rice για τα 33τα γενέθλιά του.

Ο James όμως, θυμήθηκε μαζί και το θέμα της απόφασής του για απόσυρση και ζήτησε από τον Rice να αλλάξει άποψη και να μην… συνταξιοδοτηθεί.

O παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως, δείχνει ανένδοτος, όπως φάνηκε με την απάντηση που έδωσε σήμερα στον Τζέιμς και έδειξε ότι το ενδεχόμενο να αλλάξει άποψη δεν είναι πιθανό.

O Rice έγραψε για την προτροπή του James να αλλάξει απόφαση και να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ: «Αυτό δεν είναι πολύ πιθανό αλλά πραγματικά το εκτιμώ αδερφέ μου! Θα ζω μέσα από εσάς στο γήπεδο».

O 33χρονος παίκτης αγωνίστηκε φέτος με τον Παναθηναϊκό σε 28 ματς στην Euroleague και είχε μέσο όρο 10π. (με 38% στα τρίποντα), 1,1 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ σε 17΄.26’’.

Το κρεσέντο με τους 41 πόντους στο «αιώνιο ντέρμπι»

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019 έκανε μια μυθική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στην 12η Αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός έσπασε όλα τα κοντέρ!

Πέτυχε 41 πόντους με 7/7 βολές, 5/7 δίποντα και 8/16 τρίποντα (είχε ακόμα 1 ριμπ., 1ασ. σε 30΄.13΄΄)!

Στην Α1 έπαιξε φέτος σε 19 ματς και είχε μέσο όρο 10π. (με 41,3% στα τρίποντα), 2,2 ριμπάουντ, 4,58 ασίστ σε 18΄.31’’.

 

TO POST TOY RICE 

 

 

ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 41Π. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ