Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν λίγο επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό για την φετινή σεζόν. Εκεί βρέθηκαν πολλά μέλη των «πρασίνων» όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Μάικ Τζέιμς. Επίσης οι Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης και Νικ Καλάθης μάλιστα πήραν το λόγο και μίλησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ο Ντέμιαν Κάουπ από την πλευρά του ΟΠΑΠ είπε: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαστε χαρούμενοι για αυτή την ξεχωριστή χορηγία και που τον έχουμε μαζί μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».

 Ο διευθύνων σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος είπε: «Είμαστε ευτυχισμένοι για αυτή την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Έχουμε κοινή φιλοσοφία με τον ΟΠΑΠ και μπράβο του που βοηθά την Παραολυμπιακή αποστολή της Ελλάδας στο Ρίο». 
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκούς, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ανάγκη ο ΟΠΑΠ να στηρίξει όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος: «Ο ΟΠΑΠ είναι πολύτιμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού Superfoods. Είναι ένας από τους πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ όλες αυτές τις 10ετίες. Αφού είμαστε έδω, θέλω να εκφράσω την ευχή να συνεχίσει να στηρίζει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, γιατί είναι για χρόνια αιμοδότης του ελληνικού μπάσκετ».
 
Στο τέλος μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ και η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ είναι κάτι περισσότερο από μία χορηγία».