Οι επιστροφές επί Αργύρη Πεδουλάκη συνεχίζονται, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται ξανά στο ΟΑΚΑ και τον Γιώργο Βόβορα. Μετά την έλευση του έμπειρου κόουτς, που ακολούθησε την απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο ένας εκ των άμεσων συνεργατών του, στη διάρκεια της πρώτης θητείας του στους «πράσινους», αναμένεται να είναι ξανά στο πλευρό του, εν όψει των play-offs του πρωταθλήματος και των επικείμενων τελικών με τον Ολυμπιακό.

Κατόπιν της επιθυμίας Πεδουλάκη, λοιπόν, η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να καταθέσει πρόταση στον Βόβορα, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο ίδιος βέβαια, δε θα έρθει αμέσως, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα balla.com, αλλά οφείλει πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αγωνίζεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μόλις ολοκληρωθεί η σειρά αυτή, ο Έλληνας προπονητής θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έχει παράλληλα επιστρατεύσει τους Κώστα Τσαρτσαρή και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν μπορεί να ζητηθεί, μιας και εργάζεται στην ΑΕΚ και στο πλευρό του Γιούρι Ζντοβτς. Με τον Γιώργο Βόβορα, πλην του Παναθηναϊκού, ο κόουτς Πεδουλάκης έχει συνεργαστεί σε Ρέθυμνο και Περιστέρι.