Ο Ρικ Πιτίνο «έσβησε» πλέον από το «απουσιολόγιό» το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ και υπολογίζει κανονικά τον Αμερικανό παίκτη του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League. Ο πράσινος γκαρντ άφησε πίσω τον ελαφρύ τραυματισμό του και έτσι προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την ομάδα και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος ενόψει της συνέχειας.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του. Ο Αμερικανός δεν είχε προπονηθεί κανονικά χθες. Ηταν μεν στο ΟΑΚΑ, αλλά έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα έκανε και θεραπεία.

Οι πράσινοι, πάντως, δεν έδειχνα σημάδια ανησυχίας για την κατάσταση του παίκτη. Είχαν ξεκαθαρίσει ότι ο πολύπειρος γκαρντ δεν έχει κάτι σοβαρό.

Και αυτό φάνηκε τελικά σήμερα. Ο Αμερικανός προπονήθηκε κανονικά και έτσι ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, τον έχει κανονικά πλέον στη διάθεσή του, όπως έχει και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του, οι οποίοι γυμνάστηκαν χωρίς να παρουσιαστεί κανένα… απρόοπτο.

Από την προπόνηση έλειψε φυσικά ο… μόνιμος απόντας Νίκος Παππάς. Ο άτυχος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα επιστρέψει στη νέα σεζόν στην αγωνιστική δράση.