Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά προκειμένου να βοηθήσει το τριφύλλι να επιστρέψει στην κορυφή δήλωσε ο Χίλτον Άρμστρονγκ στο περιθώριο της media day της Ευρωλίγκα. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ τόνισε πως περιμένει πως και πώς να δει γεμάτο το ΟΑΚΑ, ενώ δήλωσε… ανακουφισμένος που έχει συμπαίκτη τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

“Δεν κοιτάζω το μέλλον. Θέλω να επικεντρωθώ στη νέα σεζόν και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Άρμστρονγκ, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: “Όλα είναι υπέροχα. Τα παιδιά στην ομάδα είναι καλοί χαρακτήρες, κάνουμε χαβαλέ. Δεν έχουμε κακά παιδιά στην ομάδα. Όσον αφορά τους φιλάθλους της ομάδας, μίλησα με αρκετούς στο twitter. Βλέπω ότι όλοι στον Παναθηναϊκό είναι μία οικογένεια, από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τη διοίκηση και τον κόσμο“.

Ο Άρμστρονγκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο… γεμάτο ΟΑΚΑ που περιμένει να δει κατά τη διάρκεια της σεζόν: “Έχω δει κάποια βίντεο στο youtube και ομολογώ πως δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι συνηθισμένος. Όλα είναι εντελώς διαφορετικά. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο”.

Όσο για το πώς βλέπει ο ίδιος τη φετινή σεζόν και τη συνύπαρξή του με τον Σχορτσανίτη; “Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Το να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να προσπαθώ ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι που φοβάμαι. Ευτυχώς ο “Σόφο” βρίσκεται στην ομάδα μου και δεν θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίσω”.