Ο Ματ Λοτζέσκι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρισιμότατο ματς που δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στην Πόλη με αντίπαλο την Νταρουσάφακα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε υποστεί θλάση κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στις 8 Φεβρουαρίου και ήταν στα “πιτς” από τότε.

Ο “Λότζο” έκανε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.Σήμερα όμως, έβγαλε για πρώτη φορά μέρος του κανονικού προγράμματος χωρίς μάλιστα να έχει ενοχλήσεις. Ο Αμερικανός δείχνει να έχει ελπίδες να προλάβει το ματς με τους Τούρκους στο οποίο το τριφύλλι θέλει πάση θυσία να πετύχει την 3η σερί νίκη και τη 3η του φετινή εκτός έδρας νίκη για να μείνει με αξιώσεις στο παιχνίδι της πρώτης 8άδας.

Το όλο θέμα όμως, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από αύριο (5/3), οπότε και ο Λοτζέσκι θα ανεβάσει ρυθμούς και εκεί θα φανεί σιγά, σιγά αν θα πάει με την ομάδα την Τετάρτη (6/3) στην Κωνσταντινούπολη και θα παίξει απέναντι στην Νταρουσάφακα.

Από την άλλη, τις επόμενες μέρες θα φανεί το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος είχε χτυπήσει (κάκωση και θλάση) στον δεξιό ώμο στην νίκη επί της Γκραν Κανάρια στην Ισπανία. Ο παίκτης θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έχει υποστεί και να φανεί πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος και πάλι.