Δεν τελείωσε ποτέ η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του τελικού, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν στο απέναντι κτίριο, πέταξαν αντικείμενα στα παράθυρα του δωματίου με συνέπεια να φυγαδευτούν τόσο οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, όσο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Οσο μίλησε ο προπονητής των “πρασίνων” στάθηκε στο πλεονέκτημα της έδρας που αποδείχθηκε καθοριστικό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε πως θέλησή του είναι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό αρκεί να παρθούν γρήγορες αποφάσεις.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου. Στο τέλος αποδείχθηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν σημαντικό”, ήταν τα λόγια του “Ζοτς” για το αγωνιστικό κομμάτι. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παίκτες του, τον κόσμο, αλλά και όσους στήριξαν την ομάδα:

“Θα ηθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τον κόσμο, που πριν αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο ήρθαν πάνω από 2000 και μας επευφημούσαν, κάτι που βοήθησε την ομάδα ψυχολογικά”.

Οσο για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, είπε: “Θέληση μου είναι να μείνω και να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις γρήγορες. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Διαμαντίδης και ο Σάτο έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν”.

Για λογαριασμό των παικτών του Παναθηναϊκού, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας: “Ηρθαμε με σκοπό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στην κορυφή. Τουλάχιστον προσπαθήσαμε και παλέψαμε”.

Ενώ για την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν απλός και κατανοητός: “Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς του δύο ανθρώπους δίπλα μου (σ.σ Ομπράντοβιτς και Ιτούδης)”.