Αρκετά… “παγωμένος” ήταν ο Πινγκ Σανγκ στην πρώτη του επαφή με τον Τύπο της Ελλάδας. Κάτι η κούραση από το πολύωρο ταξίδι από την Κίνα, κάτι η… αμηχανία της πρώτης προπόνησης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έκαναν τον Κινέζο φόργουορντ/σέντερ να είναι αρκετά μετρημένος στις δηλώσεις του τονίζοντας με κάθε τρόπο πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.

Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Μου άρεσε πολύ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και όπως είναι φυσικό γνώριζα τον Παναθηναϊκό από πριν καθώς παρακολουθούσα αρκετά παιχνίδια στην τηλεόραση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πινγκ Σανγκ.

Αντίθετα, πολύ πιο διαχυτικός εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τόνισε πως οι “πράσινοι” διαθέτουν φέτος μία σπουδαία ομάδα αφού οι προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ είναι εξαιρετικές: “Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα. Έχουμε κρατήσει την ίδια βάση με την περσινή σεζόν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε σπουδαία ομάδα τη φετινή χρονιά. Όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα μας βοηθήσουν”