Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός, είναι έτοιμος να μπει στην καινούργια Ευρωλίγκα με σπουδαίους στόχους και το τουρνουά «Diamonds Are Forever», έδειξε τη σημαντική προοπτική της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Στην πρώτη τους χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο ρόστερ, αλλά με σπουδαίες προσθήκες, οι «πράσινοι» δεν έψαξαν για μία μεταβατική σεζόν, αλλά αντιθέτως θέλησαν να δείξουν με τις κινήσεις τους, ότι ο πήχης παραμένει ψηλά.

Κάπως έτσι ξεκινά η ανάλυση της Ευρωλίγκα για τον νέο Παναθηναϊκό, με τη διοργανώτρια αρχή να τον βάζει στο «μικροσκόπιο» της, αναφέροντας τις σπουδαίες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί. Μιλά για τον ηγετικό ρόλο του Νικ Καλάθη, καθώς και το όμορφο ζευγάρι που δημιουργείται μαζί με την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς, με τους Κέι Σι Ρίβερς, Νίκο Παππά και Τζέιμς Φελντέιν να ολοκληρώνουν το βασικό rotation της περιφερειακής γραμμής και τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Καλαϊτζάκη να υπενθυμίζουν πως υπάρχει και μέλλον.

calathes rivers james

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει την ανάλυσή της με ιδιαίτερη μνεία στην πολυετή αναφορά των Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτση, ενώ δε λησμονεί την προσθήκη ενός από τους κορυφαίους παίκτες της περασμένης σεζόν, του Γιάννη Μπουρούση, για την φρόντ-λάιν. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ μάλιστα, σημειώνεται από την ίδια ως ο πιο αξιοπρόσεκτος παίκτης της ομάδας, για να συμπληρώσουν τη γραμμή οι Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς και Πατ Καλάθης.

bourousis pao cska

Η «αποκρυπτογράφηση» τελειώνει με τη διαπίστωση, για το πόσο ευέλικτος μπορεί να γίνει αυτός ο Παναθηναϊκός στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη, έχοντας στη διάθεση αξιόλογους σουτέρ, σκόρερ, αμυντικούς και ριμπάουντερ, έχοντας τη «συνταγή» που θα συνιστούσε κάθε… ιατρός για ένα «μαραθώνιο» 30 αμφίρροπων αγώνων: Παίκτες με εμπειρία, πνεύμα νικητή και ευρηματικότητα στο ταλέντο τους.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση της Ευρωλίγκα, με κλικ εδώ.