Σχολείο της Χανγκζού επισκέφθηκαν τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του προγράμματος “One Team” της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Καλαϊτζάκης βρέθηκαν την Κυριακή (27/09) σε σχολείο της κινεζικής πόλης, όπου έπαιξαν με τους μαθητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προέβησαν σε δηλώσεις σχετικά με την συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία που παίξαμε με τα παιδιά, τα οποία έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα»,τόνισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης προσέθεσε: «Η δραστηριότητα αυτή μας έδωσε χαρά. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και την υποδοχή που μας επιφύλασσαν».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Λούντζης επεσήμανε πως: «Είναι βασικό γι’ αυτά τα παιδιά όχι μόνο το να μάθουν να παίζουν μπάσκετ αλλά κυρίως να λειτουργούν ομαδικά», με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να σημείωνει ότι: «Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τα ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί με προπόνηση εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τους Ζεγιάνγκ Λάιονς (28/09, 14:35)