Η επανάσταση που έκανε μέσα από τα social media o Μάικ Τζέιμς, τα καρφιά που έριχνε κατά του Παναθηναϊκού και η πίεση που έδειχνε να ασκεί για να του κάνουν χρυσή πρόταση οι πράσινοι φαίνεται πως είχε την αιτία της, όπως αποκάλυψε το Sportime. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα ο Παναθηναϊκός έμαθε από την Ιταλία, ότι ο Αμερικανός φέρεται να προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κάνει τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, για να μπορέσει να σπάσει το συμβόλαιο που φαίνεται να έχει υπογράψει με την Αρμάνι. Και φυσικά να το σπάσει βάζοντας στην τσέπη περισσότερα χρήματα από το 1.5 εκατ. ευρώ που του δίνουν οι Ιταλοί.

Πως θα γινόταν αυτό; Το Sportime ανέφερε ότι στην συμφωνία του Τζέιμς με τη Αρμάνι υπάρχει όρος που του επιτρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Μιλανέζους μέχρι τις 15 Ιουλίου αν βρει από άλλη ομάδα προσφορά μεγαλύτερη από το 1.5 εκατ. ετησίως.

Κρατήστε το 1.5 εκατ. γιατί εδώ είναι το… ζουμί. Στις 4/7 ο Τζέιμς σε μια από τις περίφημες συζητήσεις που κάνει στο twitter με τους followers του είχε ρίξει καρφί για το συμβόλαιο που πρότεινε ο Παναθηναϊκός στον Καλάθη και για το συμβόλαιο που δεν προτάθηκε σε εκείνον και είχε πει: «Δίνουν 2.1 στον Καλάθη και όχι 1.6 σε μένα»; Το “1.6εκατ.” που είπε ίσως να ήταν τυχαίο. Είναι ένα νούμερο κατά 100.000 ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο που φέρεται να του δίνει η Αρμάνι και ικανό να του σπάσει το συμβόλαιο με τους Ιταλούς!

Ο Τζέιμς, βέβαια, το έχει γυρίσει τελευταία και έχει αλλάξει στάση, καθώς λέει καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά πλέον όλα φαίνεται να έχουν δρομολογηθεί και το τριφύλλι τον θεωρεί παρελθόν!