Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γερμανία, όπου θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, μπήκε η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί. Οι “πράσινοι” θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για τις αναμετρήσεις με Μπέιροϊτ (σήμερα) και Μπάγερν Μονάχου (αύριο) χωρίς, όμως, τους Ντέργουιν Κίτσεν και Χάρη Γιαννόπουλο, οι οποίοι έμειναν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν τη θεραπεία που ακολουθούν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση: “Έχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στη Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Έχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο. Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες”.