Το σίριαλ της παραμονής (ή μη) του Στράτου Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, είτε θετικά είτε αρνητικά. Όπως έχει γράψει κατά καιρούς (στις 07/07 και τις 11/07) το basketblog.gr η τετράδα των παικτών που εκπροσωπεί ο ατζέντης Νίκος Λώτσος ήταν εκ προοιμίου δύσκολο να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ήδη τρεις εξ αυτών έχουν ανακοινωθεί από ομάδες του εξωτερικού (Καϊμακόγλου και Βουγιούκας από την Ούνικς Καζάν και ο Μπατίστ από την Φενέρ). Τον Παναθηναϊκό, όμως, δε τον “πονάει” τόσο πολύ αυτό το γεγονός αφενός γιατί πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι (που αφορούσε μόνο τον “μπουλντόζα”), ο Ίαν Βουγιούκας αντικαταστάθηκε από τον -πολύ- καλύτερο Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ενώ το κενό του Κώστα Καϊμακόγλου καλύφθηκε από τον -πρώτο σκόρερ και MVP της Liga EndesaΆντι Πάνκο. Το μοναδικό… πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως “ξοδεύτηκε” μία θέση Αμερικανού για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του “Καϊ”.

Σε κάθε περίπτωση η αυριανή είναι η… D-Day για τον Περπέρογλου αφού το σίριαλ της παραμονής του δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αλλά όσο δεν ολοκληρώνονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών τόσο αυξάνεται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί θετικά το ζήτημα.

Είναι, άλλωστε, δεδομένο πως οι “πράσινοι” επιθυμούν την παραμονή του “Πέρπε” στο ρόστερ της ομάδας προκειμένου για να κλείσουν την εξάδα των Ελλήνων παικτών…