Ο Κένι Γκάμπριελ αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, μεσούσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έρχεται εσπευσμένα, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέιμς Γκιστ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν μάλιστα, θα είναι μοιραία ένα σημαντικό κομμάτι του «παζλ» για τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού ο Γκιστ θα απουσιάσει για περίπου τέσσερις μήνες, με την ελπίδα να είναι στη διάθεση του Καταλανού τεχνικού πριν τα playoffs της Ευρωλίγκα.

Ο Πασκουάλ, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στον κρίσιμο αγώνα με την Νταρουσάφακα για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, έστω κι αν ο Γκιάμπριελ θα μετρά… ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα. Ο ίδιος, πάντως, πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού. Το «μήνυμα» που σίγουρα έχει λάβει, είναι να έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του από πολύ νωρίς, με την απόφαση του Πασκουάλ να επίκειται για το αν θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή.

Παράλληλα, η κατάσταση του Μάικ Τζέιμς μοιάζει να βελτιώνεται ολοένα περισσότερο, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας του. Κάτι τέτοιο, σημαίνει πως σύντομα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

gabriel pao proti

gabriel pao proti 3

gabriel pao proti 4

gabriel pao proti 5