Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Πεκίνο, μια προπόνηση που έλαβε τόπο στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Γυμναστικής Ακαδημίας του Πεκίνου, παρουσία αρκετών σπουδαστών με τους “πράσινους” να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις κατά την περιοδεία τους στην Κίνα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, ενώ καθηγητές αλλά και σπουδαστές της σχολής παρακολούθησαν με προσοχή την προπόνηση και μάλιστα κράτησαν και τις απαραίτητες σημειώσεις.

Εν συνεχεία η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και στους παίκτες δόθηκε ελεύθερο μέχρι τις 18.00 (τοπική ώρα), όταν κι έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα στις 09.05 (Τρίτη 17/9) με πλούσιες εμπειρίες κι εξαιρετικές εντυπώσεις από την περιοδεία της στην Κίνα, καθώς έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα στο μπάσκετ που πέρασε τα σύνορα της πολυπληθέστερης χώρας στον πλανήτη.

Συναντήσεις με επιχειρηματίες

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Ηλίας Κατσογιάννης, ολοκλήρωσε τις επαφές του με Κινέζους επιχειρηματίες στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Κίνα.

Τόσο την Κυριακή (15/9), όσο και τη Δευτέρα (16/9), ο Ηλίας Κατσογιάννης συναντήθηκε με εκπροσώπους από το χώρο του τουρισμού και ειδικά του αθλητικού τουρισμού ενώ είχε σειρά συζητήσεων με παράγοντες τηλεοπτικών δικτύων τόσο τοπικούς του Πεκίνου, όσο και εθνικής εμβέλειας.