Ηχηρή παρέμβαση έκανε ο Παναθηναϊκός στον ΑΣΕΑΔ προκειμένου να επέλθει η αθώωση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, ώστε να παραβρεθεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πέρασμα των ημερών προς τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Μετά το θέμα που είχε προκύψει με το γήπεδο που θα διοργανωθεί ο Τελικός, σήμερα το μείζον θέμα ήταν η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο Νίκος Λάσκαρης για την τιμωρία που δέχθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ζήτησε τη μείωση της ποινής του κ. Λάσκαρη προκειμένου να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Στην παρέμβαση του ο εκπρόσωπος του “Τριφυλλιού” τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι δηλώσεις στις οποίες είχε τοποθετηθεί ο Νίκος Λάσκαρης ήταν εν βρασμώ ψυχής και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν ο πρότερος βίος του παραγοντικά.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Άρη στην απολογία του τόνισε πως δεν είχε πρόθεσει να εκφραστεί απρεπώς ούτε να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ στο τέλος ζήτησε να γίνει γνωστή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ το συντομότερο δυνατό ώστε να γνωρίζει αν θα παραβρεθεί και στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στη διαδικασία υπήρχε εκπρόσωπος και από τον Προμηθέα Πατρών, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική ο Άρης, όμως δεν έκανε κάποια παρέμβαση, αν και αρχική σκέψη ήταν να παρέμβει υπέρ του διοικητικού ηγέτη των “Κιτρινόμαυρων“.