Ο Νικ Καλάθης και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι δυο… ομολογημένοι μεγάλοι στόχοι του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. Οχι οι μοναδικοί από το πιο ψηλό “ράφι” των μεταγραφών όμως, αφού η διοίκηση έχει κι έναν ανομολόγητο ακόμα πόθο, την επιστροφή του Στεφάν Λάσμε στην ομάδα.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει θεωρητικά τις μεγαλύτερες δυσκολίες αφού ο Γκαμπονέζος σέντερ είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο με την Εφές. Ο Παναθηναϊκός όμως θεωρεί ότι έχει λόγους να…. καιροφυλακτεί αφού ουδείς μπορεί να προβλέψει από τώρα τι θα γίνει στην τούρκικη ομάδα όταν τελειώσει η χρονιά και ειδικά στην πολύ πιθανή πλέον περίπτωση που χαθεί το πρωτάθλημα.
Ακόμα και να κατακτηθεί αυτό, όμως, έρχονται οι πληροφορίες από την Τουρκία που θέλουν τον Ιβκοβιτς να θεωρεί ότι στη ομάδα του ταιριάζει καλύτερα ο Ντάνστον ή, τέλος πάντων ένας παίκτης στο δικό του “καλούπι”, πιο βαρύ από το αθλητικό στιλ του Λάσμε.
Δεδομένου και ότι στο συμβόλαιο Εφές – Λάσμε προβλέπεται η δεύτερη χρονιά, αλλά υπάρχει μια οψιόν… ευελιξίας από τις δύο πλευρές, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν κυνηγάει κάτι ακατόρθωτο. Και όπως φαίνεται, δεν θα μείνει πολύ να… παρακολουθεί αλλά σύντομα θα μπει γερά στη διεκδίκηση επιστροφής του Λάσμε στην ομάδα του.