Με τον Παναθηναϊκό να έχει επικρατήσει άνετα του Ηλυσιακού, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση αυτή καθεαυτή. Αντίθετα, ο προπονητής του τριφυλλιού μετά τις αρχικές του δηλώσεις:

“Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είχαμε διάθεση, ήμασταν σοβαροί. Είχαμε ενέργεια. Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα ματς που είναι πολύ δυνατά και πολύ κρίσιμα“, συνέχισε μιλώντας για την μεταγραφική ενίσχυση που επίκειται στο “πράσινο” στρατόπεδο τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Ρασουάλ Μπάτλερ: “Για τον Μπάτλερ δεν ισχύει. Χρειαζόμαστε 1-2 παιδιά για να μας δώσουν περισσότερο βάθος και να μας βοηθήσουν στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι εύκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή” και κατέληξε λέγοντας:

Ο Μπανκς θα περάσει από δεκαήμερο try out και εφόσον δούμε πως μπορεί να μας βοηθήσει, θα αποκτηθεί. Όποιος παίκτης κι αν έρθει αυτή την περίοδο, θα δοκιμαστεί πρώτα για να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται”.

Τέλος, ο Γάιος Σκορδίλης προσέθεσε: “Χρειαζόμασταν να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Ήταν καλό που πήραν όλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής για να είμαστε όλοι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.